KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MULTI MIX MUSIC - HET NIEUWS

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


 

Het Laatste Nieuws . . .

   
  Kesha zegt tour af door knieblessure
Kesha heeft haar tournee door AustraliŽ, Nieuw-Zeeland, Taiwan en Japan afgezegd vanwege een knieblessure. De zangeres heeft een blessure aan haar voorste kruisband opgelopen bij een val tijdens haar concert in Dubai vorige week en moet dinsdag onder het mes.
(Dinsdag 20 februari 2018 - 18:30)

BLōF wint twee 100%NL Awards, Guus Meeuwis wordt beste zanger
BLōF heeft dinsdagavond de meeste prijzen in de wacht gesleept bij de uitreiking van de 100%NL Awards. De Zeeuwse band mocht twee awards in ontvangst nemen. Ook Guus Meeuwis, Marco Borsato, De Toppers en Kensington vielen in de prijzen.
(Dinsdag 20 februari 2018 - 23:20)

Jason Donovan treedt op tijdens Parkpop
Jason Donovan gaat zaterdag 23 juni op muziekfestival Parkpop in het Zuiderpark in Den Haag optreden. Eerder maakte de organisatie de komst van Kim Wilde en Clouseau voor de zaterdagavond bekend. Het driedaagse festival is op 22, 23 en 24 juni.
(Dinsdag 20 februari 2018 - 11:56)

Simone Kleinsma zingt titelnummer nieuwe boekverfilming
Simone Kleinsma zingt het titelnummer van DORST, de boekverfilming van regisseur Saskia Diesing. De speelfilm, waarin Kleinsma ook de hoofdrol vertolkt, is vanaf 15 maart in de Nederlandse bioscopen te zien.
(Dinsdag 20 februari 2018 - 14:19)

Zangeres Fergie erkent mislukte vertolking volkslied bij NBA All-Star Game
Zangeres Fergie erkent dat ze met haar versie van het Amerikaanse volkslied, dat ze zondag zong voor aanvang van de NBA All-Star Game, de plank heeft misgeslagen. Ze nam een risico en dat pakte volgens haar niet goed uit.
(Dinsdag 20 februari 2018 - 10:13)

Jubileum voor Simple Minds in Paradiso
Simple Minds geeft maandag een speciale show in Paradiso. De band van zanger Jim Kerr bestaat in dit jaar veertig jaar en Amsterdam is een van de haltes van de tournee Walk Between Worlds.
(Maandag 19 februari 2018 - 23:18)

Ellen ten Damme in maart in voorprogramma Charles Aznavour
Ellen ten Damme staat op 3 maart in het voorprogramma van het concert dat de Franse zanger Charles Aznavour in AFAS Live geeft. Dat werd duidelijk toen Ten Damme maandagavond optrad in De Wereld Draait Door.
(Dinsdag 20 februari 2018 - 10:30)

The Cranberries maken album af voor overleden O'Riordan
Na het plotselinge overlijden van hun leadzangeres, heeft de Ierse rockband The Cranberries besloten om hun laatste gezamenlijke album alsnog af te maken. Dolores O'Riordan overleed vorige maand.
(Maandag 19 februari 2018 - 20:24)

Tony Neef verdiende meer dan 40.000 euro aan vertaling 'Jij bent zo'
Tony Neef heeft meer dan 40.000 euro aan het vertalen van het Spaanse nummer Silencio van David Bisbal verdiend. Met de Nederlandstalige versie Jij bent zo, had zanger Jeroen van der Boom tien jaar geleden een hit.
(Maandag 19 februari 2018 - 19:37)

Muzikanten Zwart Licht sliepen in studio bij opnamen nieuw album
Na zes jaar is er op 22 februari een nieuw album van hiphopformatie Zwart Licht. "Het voelt als vanouds", zegt rapper Akwasi over het maken van Bliksem dat in februari uitkomt. 
(Maandag 19 februari 2018 - 12:41)

Kies hieronder uw nieuwsbron

Weer en Verkeer

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.

Kies hier uw voorkeursnieuws
 Over deze Nieuwsservice


Multi Mix Music biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze service in samenwerking met de verschillende nieuwsredacties die elk zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud van hun berichtgeving.
Multi Mix Music kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en/of volledigheid van de getoonde berichten. Aan deze service kunt u daarom geen rechten en / of aan-sprakelijkheden ontlenen.

 
 

© MULTI MIX MUSIC, 2018

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
  Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL