KIJK OOK EENS OP ZING.NL, DE SITE VOOR ZINGEND NEDERLAND!

     
   

MULTI MIX MUSIC - HET NIEUWS

HOME   |    WEGWIJZER   |    CONTACT   |    ZOEKEN   |    REPERTOIRE

 
 
welkom bij de site van multi mix music, het vocale internetwarenhuis van zingend nederland! met onze unieke zoek- en bestelmachine wordt het aanschaffen van nieuw repertoire voor uw koor of zanggroep wel heel erg makkelijk.
 
 


 

Het Laatste Nieuws . . .

   
  Little Mix-zangeres Perrie Edwards opgenomen met maagproblemen
Zangeres Perrie Edwards moest haar collega's van Little Mix zaterdag zonder haar het podium op laten gaan tijdens het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas. De Britse lag met maagproblemen in het ziekenhuis.
(Zondag 24 september 2017 - 16:14)

Zeldzame demo van The Beatles te koop aangeboden op eBay
Op eBay is een zeldzame opname van The Beatles ter veiling aangeboden. Het gaat om een demo van het nummer What Goes On. Het lied staat op Rubber Soul, een album dat in 1965 uitkwam. Maar de demo is uit 1963.
(Vrijdag 22 september 2017 - 20:58)

Soulzanger Charles Bradley (68) overleden
Soulzanger Charles Bradley is op 68-jarige leeftijd overleden. De Amerikaan leed al enige tijd aan kanker. ''Bedankt voor jullie medeleven en gebeden in de afgelopen zware tijd'', meldt zijn management. Bradley zou in december voor vijf concerten naar Nederland komen.
(Zaterdag 23 september 2017 - 20:27)

Overleden Frank Zappa als hologram op tournee
Frank Zappa overleed in de jaren negentig, maar volgend jaar is de artiest weer op een podium te bewonderen. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in hologrammen gaat een hologram van de excentrieke muzikant maken. 
(Vrijdag 22 september 2017 - 22:03)

'Plagiaat in Beyoncé-nummer Formation is gerechtvaardigd'
Beyoncé heeft inderdaad de stem van een overleden rapper uit New Orleans verwerkt in haar hit Formation, maar dat was 'redelijk en gerechtvaardigd'. 
(Vrijdag 22 september 2017 - 21:57)

Ed Sheeran verbreekt record meest gestreamde muzieknummer
Ed Sheeran heeft het record van meest gestreamde muzieknummer in handen. Met Shape of You heeft hij One Dance van de Canadese rapper Drake afgetroefd. 
(Vrijdag 22 september 2017 - 21:23)

Songfestivalwinnaar Salvador Sobral heeft nieuw hart nodig
Salvador Sobral, de Portugese zanger die in mei het Eurovisie Songfestival won, ligt met serieuze hartproblemen in het ziekenhuis.
(Vrijdag 22 september 2017 - 17:32)

Nick & Simon zeggen nu vaker 'nee'
Nick Schilder en Simon Keizer deden aan het begin van hun carrière zo'n 380 tot 400 shows in een jaar, maar zijn nu selectiever geworden in hoe ze hun agenda vullen. "We gaan nu voor de krenten in de pap. We zeggen vaker nee."
(Vrijdag 22 september 2017 - 14:13)

Ook Douwe Bob op podium Night of the Proms
Douwe Bob is toegevoegd aan de line-up van Night of the Proms. De kaartverkoop voor het concert op zaterdag 18 november is reeds gestart.
(Donderdag 21 september 2017 - 10:26)

Catapult-zanger Cees Bergman (65) overleden
Zanger Cees Bergman, bekend van groepen als Catapult en Rubberen Robbie, is overleden. Hij stierf op 65-jarige leeftijd in het Zuid-Hollandse dorp Leimuiden aan de gevolgen van kanker. 
(Donderdag 21 september 2017 - 19:43)

Kies hieronder uw nieuwsbron

Weer en Verkeer

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.

Kies hier uw voorkeursnieuws
 Over deze Nieuwsservice


Multi Mix Music biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze service in samenwerking met de verschillende nieuwsredacties die elk zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud van hun berichtgeving.
Multi Mix Music kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en/of volledigheid van de getoonde berichten. Aan deze service kunt u daarom geen rechten en / of aan-sprakelijkheden ontlenen.

 
 

© MULTI MIX MUSIC, 2017

  Niets op deze site mag zonder toestemming van Multi Mix Music vermenigvuldigd worden!  
  Ontwerp & Techniek: Imae Informatie Innovatie NAAR PAGINA-TOP   |   ZINGDEX   |   ZOEKEN   |   ZING.NL